Arkkiplussa Oy, Toimitusehdot. Voimassa alkaen 1.6.2018.


TILAUSTAVAT

Tuotteet tilataan suoraan verkkokaupasta. Verkkosivusto toimii myös tuotekuvastona, joten muiden kuin verkkokauppatuotteiden tilauksen voi tehdä myös soittamalla tai lähettämällä sähköpostia.  Tilauksia ja tuotteita koskevat tiedustelut hoitaa asiakaspalvelumme numerossa 0500 645 998 tai sähköpostitse arkkiplussa@redpen.fi.

HINNOITTELU

Hinnat on ilmoitettu euroissa. Hinnat ovat arvonlisäverottomia (alv 0%) ja Arkkiplussa lisää niihin arvonlisäveron maksun yhteydessä tai lähettäessään laskun asiakkaalle.

TOIMITUSTAPA JA TOIMITUSKULUT

Tilatut tuotteet toimitamme suoraan keskusvarastolta asiakkaan ilmoittamaan toimitusosoitteeseen. Kuljetuksen hoitaa DB Schenker Express ovelta ovelle palveluna.

Toimitus-/rahtimaksu on 15,00€ + alv riippumatta tilausmäärästä.

Alle 80 € (alv. 0%) tilauksiin lisätään pientoimituslisä 10 € + alv.


Mahdolliset huomautukset tehtävä 8 päivän sisällä tavaran toimituksesta. Palautuksesta ja takuun piiriin kuuluvista huolloista on sovittava erikseen Arkkiplussan asiakaspalvelun kanssa.

Myyjä on vapaa kaikesta vastuusta, jos se ei voi täyttää toimitusvelvollisuuttaan itsestään riippumattomista syistä, kuten sodan, liikekannallepanon, lakon, sulun, tulipalon, tapaturman, kuljetusvaikeuksien tai muun ylivoimaisen esteen vuoksi, taikka sen johdosta, ettei tehdas tai tavarantoimittaja täytä toimitusvelvollisuuttaan.

Pidätämme oikeuden hintamuutoksiin.

TOIMITUSAIKA

Normaali toimitusaika Suomeen on 1-3 vuorokauden sisällä tilauksesta.

MAKSUTAVAT

Kotimaan toimituksissa maksutapana voi olla verkkopankki, luottokortti tai lasku, ulkomaan toimituksissa vain luottokortti (Visa, Eurocard/Mastercard). Käytämme maksuissa Nordean sekä Paytrail Oy:n palveluita, joten maksut ovat mahdollisia lähes kaikkien suomalaisten verkkopankkien kautta.

Maksut Netsin (entinen Luottokunta) kautta

Mikäli haluat maksaa Paytrailin maksutapojen kautta, Arkkiplussa Oy (arkkiplussa.fi) toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Arkkiplussa Oy vastaa siis ainoastaan tuotteen markkinoinnista, toimituksesta sekä mahdollisten reklamaatioiden hoitamisesta. Voit tarpeen vaatiessa osoittaa reklamaation myös Paytrail Oy:lle.

Paytrail Oy toimii Netsin kautta tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oy on myös maksun saaja.

Paytrail Oy

Y-tunnus: 2122839-7
Ylistönmäentie 26
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830.

Verkkopankit

Kaupassamme Nordean maksut välittyvät suoraan Arkkiplussan tilille. Muut verkkopankkimaksamiseen liittyvät maksu- ja rahoituspalvelut toteuttaa Paytrail Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii tältäkin osin aivan kuten perinteinen verkkomaksaminen.

PALAUTUKSET JA VAIHDOT

Mahdolliset huomautukset tehtävä 8 päivän sisällä tavaran toimituksesta. Palautuksesta ja takuun piiriin kuuluvista huolloista on sovittava erikseen Arkkiplussan asiakaspalvelun kanssa. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Arkkiplussa Oy ei vastaa palauttamisesta koituvista kustannuksista. Sopikaa palautuksesta sähköpostilla aina ennakkoon Arkkiplussa Oy:n asiakaspalvelun kanssa, varastomme ei vastaanota palautuksia ilman ennakkoon sopimista.