Mainos- ja liikelahjat tukevat yrityksenne markkinointia

Arkkiplussan laajasta tuotevalikoimasta löydät innovatiiviset liikelahjat jokaiseen tarpeeseen. Kauttamme hankit helposti myös kustannustehokkaat liikelahjat, joita tarvitset esimerkiksi kokouksien, tapahtumien ja messujen yhteydessä.

Parhaimmillaan laadukkaat mainos- ja liikelahjat pitävät yrityksen tai tuotteen nimen sidosryhmien mielessä ja lisäävät yrityksen tunnettavuutta. Hyvin valittu liikelahja tai mainoslahja parantaa suhteita sidosryhmiin ja tuo lisää uusia asiakkaita. Henkilökuntamme seuraa jatkuvasti mainoslahjojen trendejä ja osaa auttaa ajanmukaisen ja budjettiisi sopivan lahjan valinnassa.

Oikeat liikelahjat jokaiseen tilanteeseen

Kustannustehokkaat mainos- ja liikelahjat ovat monesti käyttöesineitä, joita voidaan jakaa esimerkiksi messuilla. Esimerkkeinä voivat olla esimerkiksi mainoskynät, mainosmakeiset, jääkaappimagneetit, avaimenperät, painetut muistilaput tai muistilehtiöt sekä erilaiset tekstiilit.
Koti on ihmisille tärkeä. Siksi kotiin ja vapaa-aikaan liittyvät liike- ja mainoslahjat pysyvät suosiossa vuodesta toiseen. Voit valita valikoimistamme tekstiilejä, joilla luot yhteenkuuluvuutta omassa työyhteisössä tai voit ilahduttaa henkilökuntaasi ja asiakastasi näyttävillä ja laadukkailla kotiin sopivilla tuotteilla. Valikoimistamme löytyy sekä kotimaisia että ulkomaisia vaihtoehtoja.

Soita meille ja kysy tarjousta 010 666 5660 tai lähetä sähköpostia. Asiantuntijamme auttaa sinua persoonallisen tuotteen tai ratkaisun valinnassa ja toteuttamisessa.

TUOTEKUVASTOT

Olemme keränneet kattavan valikoiman eri kuvastoja. Linkeistä pääset katsomaan kuvastoissa olevia tuotteita. Otathan yhteyttä numeroon 045 670 3831 tai sivun alaosassa olevalla lomakkeella jos löydät mielenkiintoisia tuotteita yrityksellenne.

TARJOUSPYYNTÖLOMAKE