Haluatko elää pidempään?

Kun otat huomioon työergonomian työskennellessäsi niin fyysinen kuin henkinen hyvinvointi paranee.

Löimme hynttyyn yhteen Arctic Team Oy:n kanssa tarjotaksemme asiakkaillemme parhaan mahdollisen työpisteen ergonomian. Arctic Team on erikoistunut työpisteen ergonomiaan ja lisäämään elinvuosia sinulle. Olemme koonneet sinulle kaiken tarvittavan henkilökohtaisen työpisteen ergonomiaan. Koko ergonomisen työpisteen hinta on 1183€ sis. alv24%. Voit myös ostaa jokaisen tuotteen erikseen, jos haluat. Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää. 

Mitä kuuluu ergonomiseen työpisteeseen?

Arctic E2 Sähköpöytä - 490€ sis. alv24%.

Sähköpöydän runko, kaksi moottoria, integroidut johtokourut kadottavat johtosotkut, 4- muistipaikkaa sekä korkeussäädön rajausmahdollisuus, voidaan asentaa nykyiseen työpöytään tai vaihtoehtoisesti tilataan uusi kansilevy laajasta valikoimastamme. Takuu 5 vuotta.

Vieterituoli - 310€ sis. alv24%.

Vieterituoli on joustava aktiivituoli ja siinä on pyörivä istuinosa. Tuoli pitää sinut aktiivisena, vahvistaa tukilihaksiasi ja kehittää tasapainoasi. Vieterituoli on erinomainen satsaus työhyvinvointiisi. Painoraja 140 kg. Korkeuden säätö n. 62,5cm - 78cm. Takuu 2 vuotta.

Työpistematto Blankko L - 135€ sis. alv24%.

Miellyttävä pehmeys jalkojen alle – Työpistematto aktivoi lihaksiasi töitä tehdessä Blankko L – työpistematto Koko: 750 x 500 x 29 mm Väri: harmaa Maton materiaali on osin elastista integraalia/muistivaahtoa, joten se antaa miellyttävän tuntuman jalkojen alle Reikä ripustuskoukkua varten

Valkoinen kansilevy sähköpöytään - 124€ sis. alv24%.

Kansilevyt 1600x800mm, jotka sopivat erinomaisesti kaikkiin kaksijalkaisiin sähköpöydän runkoihimme. Väreinä Valkea ja harmaa. Levyn paksuus 25mm.

Asennuspalvelu - 124€ sis. alv24%.

Asennuspalvelumme sisältää rahdin. Hintaan sisältyy sähköpöydän kasaus ja kiinnitäminen nykyiseen / uuteen kansilevyyn.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella niin jatketaan keskustelua, tai soita 0400511399.

Ergonomisen työpisteen hinta 1183€ sis. alv24%. Voit myös hankkia tuotteita erikseen. Maksuehto 30pv netto. Toimitusaika 1-5 arkipäivää. 

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.