Sopimusasiakkuus ja kanta-asiakasjärjestelmä

Verkkokaupan uudistumisen myötä olemme suunnitelleet kanta-asiakasjärjestelmän asiakkaitamme varten.

Sopimusasiakkaana teillä on mahdollista maksaa tilaukset laskulla.  Sopimusasiakkuus kuuluu kanta-asiakasjärjestelmään. Jos vuosittaiset ostot ylittävät niin pääset automaattisesti seuraavalle tasolle.

Kanta-asiakasjärjestelmässä meillä on neljä eri tasoa:

TASO 1

Tasolla yksi saat 3%:n alennuksen sekä ilmaiset toimitukset yli 180€ tilauksille kun ostot ovat 0-2500€ vuoden aikana. Ilmainen toimitus koskee vain verkkokaupan toimistotarviketilauksia, eikä siis koske muissa kategorioissa olevia tuotteita kuten kapalevyt ja mainoslahjat.

TASO 2. 

Tasolla kaksi saat 5%:n alennuksen sekä ilmaiset toimitukset yli 180€ tilauksille kun ostot ovat 2501-5000€ vuoden aikana. Ilmainen toimitus koskee vain verkkokaupan toimistotarviketilauksia, eikä siis koske muissa kategorioissa olevia tuotteita kuten kapalevyt ja mainoslahjat.

TASO 3. 

Tasolla kolme saat 10%:n alennuksen sekä ilmaiset toimitukset yli 180€ tilauksille kun ostot ovat 5001-10 000€ vuoden aikana. Ilmainen toimitus koskee vain verkkokaupan toimistotarviketilauksia, eikä siis koske muissa kategorioissa olevia tuotteita kuten kapalevyt ja mainoslahjat.

TASO 4. 

Taso neljä on asiakkaille, jotka haluavat keskittää kaikki ostot Arkkiplussan verkkokauppaan. Myynti tulee olla yli 10 000€ vuodessa. Nämä sopimukset räätälöidään asiakaskohtaisesti. 

Hinnat alv0%.

Haluatko liittyä sopimusasiakkaaksi ja kanta-asiakasjärjestelmään?

Täytä olla lomake niin olemme teihin yhteydessä.